Apartmanunk

Minden belefér!

Összkomfortosan berendezett apartmanunk, mely igény szerint 6 főig pótágyazható, számos lehetőséget kínálunk vendégeink számára. A nappaliból egy teljesen felszerelt franciaágyas és egy kettő darab egy személyes ággyal felszerelt szoba nyílik. Vendégeinket friss gyümölcskosár vagy édességtál és egy üveg behűtött bor vagy limonádé várja üdvözlő ajándékként. Ezen kívül a Csóbor Pincészetbe ingyenes bórkóstolójára is ellátogathatnak.

Apartmanunk amerikai típusú teljesen felszerelt konyhája hűtő és fagyasztószekrénnyel, mosogatóval, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző géppel és villany főzőlappal felszerelt. Korlátlan kávé és tea fogyasztást is biztosítunk vendégeink számára.

A nappali kihúzható kanapéval berendezett hangulatos kis helyiség. Itt található egy televízió, valamint társasjátékok és egy programajánló füzet is, melyet a környékbeli érdekességekről, éttermekről és lehetőségekből állítottunk össze vendéginknet. 

A fürdőszoba beépített káddal, hajszárítóval rendelkezik. Ezen kívül minden vendégünk számára biztosítunk kettő törölközőt egy nagyot és kicsit.

Zárt udvarban biztosítunk lehetőséget a parkolásra, különböző szabadidős tevékenységeknek lehetőséget nyújt a füves udvar (tollas labda, foci, bújócska... stb.) A napvitorlákkal árnyékolt teraszon találhatóak a kerti székek és asztal, valamint a napágyak. Lehetőség van grillezésre, valamint hangulatos teraszvilágítás jó helyszíne az estébe nyúló kellemes beszélgetéseknek, borozgatásnak és játéknak.