Apartmanunk

Minden belefér!

Kényelmesen , vendégeink igényeihez igazodott összkomfortosan berendezett apartmanunk, 4 + 1  fő számára nyújt kényelmes tartozkodást, számos lehetőséget kínálva vendégeink számára. A nappaliból egy teljesen felszerelt franciaágyas (180x200m-es ) és egy kettő darab egy személyes ággyal (90x200m-es) felszerelt külön-külön álló szoba nyílik. Vendégeinket édesség egy üveg behűtött bor vagy üdítő (limonádé) várja üdvözlő ajándékként. Ezen kívül a Csóbor Pincészetbe egy ingyenes kupont biztosítunk , mely egy bórkóstolásra nyújt lehetőséget. 

Apartmanunk amerikai típusú teljesen felszerelt konyhája hűtő és fagyasztószekrénnyel, mosogatóval, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző géppel és villany főzőlappal felszerelt. Korlátlan kávé és tea fogyasztást is biztosítunk vendégeink számára, ezen kivül alpvető füszerek is megtalálhtók a koyhában.

A nappali kihúzható kanapéval berendezett hangulatos kis helyiség. Itt található egy televízió, valamint társasjátékok és egy programajánló füzet valamint egy különleges Bakancslista is, melyet a környékbeli érdekességekről, látványosságokról , éttermekről és lehetőségekből állítottunk össze vendégeink részére . 

 A fürdőszoba beépített káddal, hajszárítóval rendelkezik. Ezen kívül minden vendégünk számára biztosítunk kettő törölközőt egy nagyobbat fürdéshez és egy kisebbet kéztörléshez. 

Zárt udvarban biztosítunk lehetőséget a parkolásra, különböző szabadidős tevékenységeknek lehetőséget nyújt a füves udvar (tollas labda, foci, bújócska... stb.) A napvitorlákkal árnyékolt teraszon találhatóak a kerti székek és asztal, valamint a napágyak. Lehetőség van grillezésre, valamint hangulatos teraszvilágítás jó helyszíne az estébe nyúló kellemes beszélgetéseknek, borozgatásnak és játéknak.  Igény esetén ingyenesen biztosítunk kerékpárokat, kisebb kirándulásokhoz.

Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatunk az aktuális környékbeli program lehetőségekről és akciókról:  https://www.facebook.com/limonadeapartman/